keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Jännistyttävää!

Erittäinkin jännistyttävää! Päätin, että nyt on se aika, kun viimein perustan blogin! Oon tätä päätöstä jo useamman kuukauden imeskelly, pohtinu aina erilaisten juttujen kohdalla, että tästäkin voisin kirjoittaa blogiin. Ja nyt mä päätin sen vihdoin tehdä! :)

Nimensä mukaisesti blogin sisältö tulee olemaan aika laidasta laitaan, ruokajuttuja tulee varmasti olemaan paljon, sillä viihdyn hyvin keittiössä. Myös ikuisuusprojektini 'sohvaperunasta aktiiviliikkujaksi' - saa todennäköisesti paljon palstatilaa :D Lisäksi mukaan mahtuu yleistä höpinää nuoren naisen arjesta, unelmista ja kasvukivuista.

Viime lauantaina olikin oikein superlauantai, kun juhlittiin mun pikkusiskon 18-vuotissynttäreitä ja samalla mun ja avokin tupareita. Porukkaa oli niin, että hyvä kun sekaan mahtui! Ilta meni oikein mukavasti, kaikki herkut syötiin, eikä meidän uus valkoinen matto saanut YHTÄÄN tahraa. Eli erittäin onnistunut ilta! :) Ohessa kuva siskolleni leipomasta kakusta, ohjeen löydät täältä. Oli erittäin helppo tehdä ja maukas! 

Lisäksi muutama kuva joistain tuparilahjoista. Oli tosi ihanaa, että ihmiset muisti, vaikka mitään semmoista ei olettanutkaan, hihi.
Nää oli hyvin osuvat!

Viiniä, astiapyyhe ja taikinakulho. Kaikki tarpeellisia <3
Tämän hankin avokin autokuumeeseen ;)

 

cya, Maasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti