lauantai 16. helmikuuta 2013

Höpistelyä.

Heissan!

Jotenkin hassua taas miettiä, että mitähän tänne höpöttelis :) Mielessä on pyöriny erilaisia syitäkin sille, että miksi nyt lopulta päätin/haluan pitää blogia. Yksi syy oli varmasti se, että oon tykänny aina kirjoittaa  ja koska aikaa (eikä ideoita) millekään 'isommalle' kirjoittamisprosessille ei ole, niin puran sitten tarvettani ilmaista itseäni tänne blogin puolelle. Ajattelin myös, että tää ois mukava mahdollisuus pitää yhteyttä jollain tavalla kavereihin ja sukulaisiin, jotka asuu eri paikkakunnilla yms... Tai ainakin mun mielestä ois mukava lukea kavereiden hieman syvällisempiä ja erilaisia mietintöjä esimerkiksi blogista :) Vinkkinä kaikille! ;D

Ystävänpäivä oli ja meni ja mun puolesta se oli ainakin oikein mukava! Sain käytyä salilla ja vähän luettua lähenevään tenttiin, aihekin on mun mielestä aika mielenkiintoinen :) Ärsyttää vaan, kun tämä kyseinen tentti on tavallaan jääny 'roikkumaan' viime syksyltä. Sen kun saisi nyt alta pois, niin ois kaikki syksyn kurssit kasassa, jei!

Ystävänpäivänä avokin äiti ja täti tuli käymään meillä ja oli mukavaa kahvitella yhdessä. Vähän herkuteltiinkin, kun toivat mukanaan ihanat prinsessaleivokset! Valitettavasti en huomannu ottaa niistä kuvaa, oli oikein nättejä! Käytiin sitten vielä aikaisella illallisella (tai myöhäisellä päivällisellä) Fondiksessa. En ollut aiemmin käynyt, joten tuli sekin nyt testattua. Ilmeisesti se on ollu olemassa jo silloin, kun avokin äiti on opiskellu Vaasassa :D Ruoka oli muuten hyvää, mutta oman annokseni perunat oli hieman kovia ja pistinkin sitten palautetta keittiöön. Fondiksesta suunnattiin avokin kanssa Gigan järjestämään keilailtaan, tein illan aikana vain yhden täyskaadon ja otti päähän! Hävisinkin sitten vielä, yhyy.  Mutta ens kerralla paremmin! Ps. Mäkkärin appelsiini-suklaapirtelö on HYVÄÄ!

Tänään ookin sitten silitelly ja ripustellu uudet verhot makkariin ja vahdannu Avan Glee-putkea. Illalla oli puhe vielä mennä testamaan Pikku-Quattro ja katsomaan joku leffa Gloriaan :)

Näin ihania kukkia toivat vielä avokin äiti ja täti mukanaan!
Cya, Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti