sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hyviä juttuja!

Ah, Vaasaan kotiuduttu! Olin siis viettämässä pitkää viikonloppua Lapualla ja oli kyllä tosi rentouttavaa! Näin kavereita, saunoin, söin (ja join) TODELLA hyvin. Lisäksi otin torkut takkatulen ääressä, kun ulkona riehui lumimyrsky. Oli ihanan tunnelmallista! Kävin myös omassa lapsuudenkodissani halimassa kissoja ja luin aamuisin pitkään sängyssä. Jeejee, tämmösiä rentoja viikonloppuja pitää ruveta harrastamaan enemmänkin! :)

Nyt kuukauden taistelun jälkeen alkaa näyttämään pikkuhiljaa siltä, että oon saamassa liikunnan osaksi arkea, jee! :) Tulevina viikkoina ajattelin liikkua seuraavanlaisesti: 2-3 kertaa viikkoon kuntosali ja 1-2 kertaan viikossa joku aerobinen harjoitus. Todennäköisesti ja kelien salliessa aerobinen on siis kävelyä tai hölkkää. Hölkän kanssa mun pitää vaan olla vähän varovainen tuon selän kanssa, ettei se kipeydy. Eli omaa oloa kuulostellen :) Näihin liikuntoihin en laske hyötyliikuntaa eli kaupassa ja koulussa käyntiä, nämä suoritetaan yleensä pyörällä tai kävellen.

Kun nyt vielä saisi tuon ruokapuolen kuntoon, niin voisi olla edessä semmonen kiva juttu kuin painonlasku :D Tosin äiskä sanoi tänään, että oon hoikistunut, vaikka onkin kauheet hiilari- ja alkoholipöhöt päällä, hehe. Väkisinkin miettii, että jos jaksaisi vahdata syömisiään hieman tarkemmin, niin tulostakin voisi saada enemmän ja  nopeammin aikaan. Josko taas huomenna olisi se kuuluisa maanantai, jolloin aloitetaan parempi elämä ;) Ainakin kuvia ajattelin ottaa, jos niistä näkisi sitten sitä muutosta. Tänne en kuitenkaan julkea niitä laittaa, joku raja mullakin :D Mutta olisihan se hauska niitä katsella ja (toivottavasti) huomata jotain muutosta.

Tässä tämmösiä pohdintoja, jotenkin lenkillä oli ajatukset ihan selkeät, mutta nyt ei oikein lähde tämä juttu :) Ja koska kamerastakin on patterit loppu, niin saatte tähän loppuun kivoja talvikuvia, jotka on otettu joskus viime vuoden puolella :D


Avokin lapsuudenkodin takapihalta.

Samaiselta takapihalta tämäkin myöhäinen kukkija :)
Ensilumi vanhan asunnon ikkunasta.

Cya!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti