keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pulinaa.

Hei!

Tänään on vielä ollut vetämätön olo, mutta kouluun oli raahauduttava. Mun kodista on noin kilometrin matka yliopistolle ja kyllä oli hieno tuskanhiki päällä, kun sinne pääsi :D Myös portaat kolmanteen kerrokseen pisti vähän puhaltamaan... Koulukaverilta tulikin sitten tiukka käsky olla urheilematta tänään :) Eilen tosin jo hieman venyilin ja haaveilin tänään käyväni salilla, mutta päätin sitten levätä... Jos huomenna ehtisi lyhyelle aamukäpsylle ennen pyykkivuoroa ja sitten illalla salille vähän kevennetysti. Pelkään nimittäin kovasti, että liikuntarutiini rikkoutuu ja sitten ei saa taas millään takamustaan ylös sohvasta :/ Mutta kyllä tämä tästä!

Katsoin tänään myös mielenkiintoisen dokkarin yle teemalta ehkäisypillereistä. Mielestäni dokumentti oli ehkä hieman pintapuolinen ja antoi yleiskuvaa e-pillereistä ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntaan yms... Toisaalta pituutta dokumentilla oli 'vain' 45min, joten eipä siinä ajassa hirveästi vielä syvennytä mihinkään. Mutta mielestäni ehdottoman mielenkiintoinen aihe (ihan jo naisen näkökulmastakin), joten suosittelen katsomaan! :) Dokkari on katsottavissa täältä 19.4.2013 asti.

Loppuviikko pitäisikin sitten ahkeroida erilaisten koulujuttujen parissa, jotta saisin ne palautettua ennen pääsiäistä. Deadlinet ei vielä onneksi kolkuttele ovella, mutta aloitan uudessa työssä 2.4 alkaen ja olisi kiva, jos ylimääräiset stressinaiheuttajat olisi silloin jo eliminoitu :) Pääsin siis kesäduuniin Vaasan Plantagenille, mua saa tulla moikkaamaan, jos siellä päin asioi ;)

Kesää ja keväisiä lenkkikelejä odotellen!

Cya!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti